Bijdrage Solatube in Uitstel van Executie

Wie heeft ons afgelopen dinsdag 12 maart in het tv-programma Uitstel van Executie op RTL 4 gespot? Dankzij bijdrage van Solatube Home zijn de overloop en badkamer op de bovenverdieping voorzien van natuurlijk daglicht! Wij zijn trots op het resultaat!

Uitstel van Executie
In het tv-programma Uitstel van Executie, met presentator Martijn Krabbé,  neemt een team van experts een woning onder handen. Ze proberen te voorkomen dat mensen hun huis moeten verkopen op een veiling. Ze gaan aan de slag om het huis toch nog tegen een goede prijs te kunnen verkopen, zodat huiseigenaren in een financieel betere situatie terecht komen.

Huis in Waalwijk
In aflevering 8 is te zien hoe huidige bewoners Marcel en Effie een woning kochten in 2007 waar het nodigde aan moest gebeuren. Helaas gingen zij uit elkaar, nog ver voordat hun droomhuisje af was. Er zijn onder andere Solatubes toegepast, geïnstalleerd door Solatube Home, om een deel van de bovenverdieping te voorzien van daglicht.

Solatube in volgende aflevering
Volgende week zijn we wederom te zien in Uitstel van Executie, omdat we een bijdrage hebben geleverd in een huis in Groenlo! Bekijk de uitzending van deze week hier.

© Copyright - Solatube