Nieuwe directie voor Techcomlight, dé daglichtprofessional

Het is een bewogen jaar met veel ontwikkelingen voor het bedrijf Techcomlight, distributeur van Solatube. In 2018 heeft Mark Veldjesgraaf de directievoering geheel overgenomen. Mark volgt Bram Zeggelaar en Els Zeggelaar op die na 50  jaar ondernemerschap besloten het stokje door te geven.

Mark Veldjesgraaf is vanaf 2012 actief bij Techcomlight als Hoofd Commercie met meerdere afdelingen onder zijn hoede. Mark is een gepassioneerde ontwikkelaar met oog voor detail en heeft zijn kennis en kunde in de afgelopen jaren allang bewezen. In de afgelopen jaren heeft hij Techcomlight goed op de kaart weten te zetten waarbij innovatie altijd een rol heeft gespeeld.

Over Techcomlight
Techcomlight is dé daglichtprofessional op het gebied van duurzame daglichtvraagstukken. Sinds de oprichting in 1992 is Techcomlight uitgegroeid tot een succesvolle handelsonderneming met het hoofdkantoor centraal gelegen langs de A12 in Ede. Als importeur en distributeur van diverse daglichtsystemen, waaronder de Solatube daglichtbuis, weten de daglichtprofessionals van Techcomlight altijd een passende oplossing te vinden voor jouw daglichtvraagstuk.

© Copyright - Solatube