Introductie nieuwe designs tijdens BouwBeurs

Bijna is het weer zo ver, de aankomende editie van de BouwBeurs van maandag 4 tot en met vrijdag 8 februari 2019. Techcomlight, distributeur van Solatube in de Benelux, is aanwezig met een stand als nooit tevoren. Nog nooit eerder pakten we zo groot uit. En dat is ook niet voor niets. Solatube presenteert tijdens de BouwBeurs voor het eerst verschillende nieuwe designs!

Nieuwe (vlakke) koepels
De nieuwe designs van de verschillende koepels worden tijdens de beurs in de spotlight gezet. Naast de 25 jaar oude en ronde koepel van Solatube, bedoeld om het daglicht mee op te vangen, wordt er ook een ‘vlakke’ koepel voor hellend dak geïntroduceerd. Op deze manier wordt het daglicht op precies dezelfde manier getransporteerd, alleen het grote verschil is dat het er visueel anders uitziet. Esthetisch verantwoord noemen we dat!

Verras uzelf
Kortom, Solatube blijft kwaliteit leveren, maar dan in een nieuw en fris jasje gestoken. Kom de nieuwe designs bekijken tijdens de BouwBeurs op standnummer 11G045 en laat u verrassen!

Winactie: Solatube met vlakke koepel
Langskomen op onze stand tijdens de BouwBeurs heeft nog meer voordelen. Wanneer u uw badge laat scannen en aangeeft dat u mee wilt doen aan de winactie, maakt u namelijk kans op een Solatube met vlakke koepel. De actie is enkel geldig op de beurs. Het betreft de Solatube standaardset voor hellend dak type 290 DS, situatie met houten constructie, inclusief Classic Vusion plafondplaat, exclusief installatie. De winnaar wordt in de week van 11 februari bekend gemaakt per mail en op social media.

Gratis toegang
Via de volgende registratielink krijgt u gratis toegang voor de BouwBeurs: https://www.marvel-databadge.nl/bouw2019/reg/register.php?link=3c780eaebe99c7cbb70e&lan=NL

© Copyright - Solatube