Ebema

Het Belgische familiebedrijf Ebema produceert betonproducten voor de bestratingsmarkt. Voor het bedrijf zijn kwaliteit, design en milieubewust denken en handelen belangrijke begrippen. 

Probleem
Het kantoorgebouw van Ebema is 27 x 27 meter. Het is aan drie zijden voorzien van raampartijen. Het daglicht bereikt via deze ramen echter onvoldoende het midden van het gebouw. Voor het comfort van de medewerkers en bezoekers wordt gezocht naar een oplossing om deze ruimte goed te verlichten. De verlichting moet aansluiten bij de kernwaarden kwaliteit en duurzaamheid van Ebema.

Oplossing
Ebema heeft ervoor gekozen in totaal 11 Solatube 750 DS daglichtsystemen te laten plaatsen. Deze Solatubes zorgen volop voor daglicht waarmee de centrale hal op een duurzame wijze optimaal wordt verlicht.

Testimonial
Lut Ceijssens, Ebema: “Wij zijn heel tevreden over het resultaat van onze Solatube daglichtsystemen. De Solatubes zijn geplaatst in een prachtig patroon. Dit zorgt voor een extra visueel aspect. Nieuwe bezoekers staan dan ook vaak vol bewondering naar de Solatubes te kijken.”  

solatube-ebema-zutendaal-foto-01-large

solatube-ebema-zutendaal-foto-03-large

solatube-ebema-zutendaal-foto-02-large